ACREDITACIONS

Deltapolet  està acreditada pel parc Natural del delta de l’Ebre com a ” punt d’informació del parc natural del Delta de l’Ebre”, actuació emmarcada en el pla d’actuacions de la CETS al delta de l’Ebre

DeltaPolet és la guanyadora de la II edició dels Tremis al Turisme Responsable de Catalunya 2014 com la millor experiència a l’aire lliure

Deltapolet  es cofundadora i membre de l’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre AEATDE.  És tracta d’una associació sense ànim de lucre que es va crear l’any 2005, animada pel procés d’elaboració de la candidatura de la Carta Europea de Turisme Sostenible(CETS) del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Els membres d’aquesta associació destaquen per la seva col·laboració i el seu grau de compromís amb el Parc Natural, tant  com a Punt d’Informació del Parc Natural i com a empreses acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

L’AEATDE i Deltapolet com a membre som membres de TUREBE, una Agrupació Empresarial Innovadora de Turisme composta per empreses turístiques, associacions d’ empresaris i entitats dedicades a l’ innovació que comparteixen un enfocament comú per fomentar l’ecoturisme als espais protegits.

L’AEATDE i Deltapolet com a membre,  estan acreditats per la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). És una acreditació d’àmbit europeu, atorgada per la Federació EUROPARC, que certifica que el desenvolupament del turisme en un territori es realitzarà de forma sostenible d’acord amb els objectius de la Carta.

Aquest objectius bàsics són:

  • Reconèixer l’espai natural protegit com a herència per al futur.
  • Desenvolupar el turisme de forma sostenible, considerant el medi ambient, les necessitats  dels visitants, la població local i els empresaris.

La Carta, però, és molt més que un distintiu de qualitat. És un mètode de treball. És una eina de planificació. És un compromís entre els gestors de l’espai, les empreses turístiques i la resta d’entitats i agents del territori.

Deltapolet va contribuir activament a què els auditors d’Europarc nomenessin al Delta de l’Ebre destí d’excel·lència l’any 2009 (Destino EDEN).” European Destinations of Excellence”, es un  projecte que fomenta models de desenvolupament de turisme sostenible a la Unió Europea.

El projecte es basa en concursos nacionals que tenen lloc cada any, durant els quals es tria un «destí d’excel · lència» turístic per cada país participant.

Back To Top